English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


21 maart 2012

Reguliersdwarsstraat komt weer op de kaart

Sinds de gezamelijke heropening van de grote homozaken vorig jaar zomer was er maar weinig over of vanuit de Reguliers gepubliceerd. Daar lijkt nu enigszins verandering in te komen. De aftrap kwam met een artikel in de Nieuwe Revu van eind februari. Daarna dook de Reguliersdwarsstraat weer op in de volgende publicaties:

Rapido
Begin deze maand verscheen de eerste uitgave van een fraai magazine van party-organisator Rapido. Daarin niet alleen info over al hun parties, maar ook kaartjes van de Amsterdamse homostraten, waaronder de Reguliersdwarsstraat:
Expreszo
In het februari/maart-nummer van homojongerenmagazine Expreszo stond een informatief redactioneel artikel over de Reguliersdwarsstraat. Onder de titel "De Reguliers, wat is daar nog te beleven" wordt eerst de ontwikkeling van de straat besproken en wordt vervolgens gekeken welke zaken er momenteel te vinden zijn:

Voluit
Voorts verscheen deze maand ook een (nieuwe?) handige kleine uitgaansplattegrond onder de naam Voluit. De plattegrond vermeld een hele reeks van adverterende uitgaansgelegenheden, waaronder opvallend veel homozaken en ook acht cafe's en restaurants uit de Reguliersdwarsstraat:

Gay Map
Volgende maand verschijnt tenslotte nog de nieuwe editie van de bekende en in grote getale verspreide Gay Map van GayNews - eens zien of ook daarin de Regulierszaken weer goed op de kaart staan...


Update 8 mei 2012:
Inmiddels is de nieuwe Gay Map voor 2012/'13 verschenen. Daarin staan op de kaart weer alle homozaken in de Reguliersdwarsstraat vermeld, maar net als vorig jaar is in deze editie alleen de Taboo Bar vertegenwoordigd met een middelgrote advertentie.


^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Nieuwe en vernieuwde zaken

- Van 7 t/m 9 januari: Horecava Street Takeover

- Vernieuwingen voor de mobiele versie van deze website

- Nieuwste Vegan Junk Food Bar geopend

- Secret Village wint prijs voor Fraaiste Groene Gevel

- Er is weer feestverlichting in de straat


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.