English version
Nieuws    Agenda    Foto's
Twitter    Facebook    Istagram    YouTube    RSS-feed  


  


NIEUWS
 


15 januari 2012 22.35 uur:

Restaurant Rose's Cantina viert 30-jarig jubileum

Op vrijdag 27 januari zal het bekende Mexicaanse restaurant Rose's Cantina aan de Reguliersdwarsstraat 40 zijn 30-jarig jubileum vieren.

Bij de opening was Rose's Cantina het eerste Mexicaanse restaurant van Amsterdam, en n van de eerste van de hele reeks gerenommeerde buitenlandse eetgelegenheden die de Reguliersdwarsstraat inmiddels rijk is.Interieur van Rose's Cantina

Jubileumavond

Het jubileum wordt op vrijdag 27 januari gevierd met een feestelijke jubileumavond. Onder andere zijn er dan Mexicaanse bierarrangementen en worden een nieuwe menukaart en een nieuwe cocktailkaart gepresenteerd. De hele avond is het Happy Hour! Rond middernacht gaan de tafels aan de kant en zal DJ Medi Madison de avond afsluiten.

Latin Late Nights

Tevens is deze avond de aftrap van een reeks Latin Late Nights. Daarbij gaan na het eten de stoelen aan de kant en krijgt de DJ de voeten van de vloer op salsa, merengue en latin house. Hiermee zal het restaurant voor het eerst op reguliere basis tot in de late uurtjes open zijn.

Geschiedenis

Rose's Cantina begon ooit in het pand op nummer 38. In 1984 werd het restaurant uitgebreid door de overname van de naastgelegen ruimte op nummer 40. Daar was sinds 1981 het superhippe cafe Oblomow gevestigd, dat echter inmiddels was uitgebloeid.

In 2008 werd Rose's overgenomen door de restaurantketen Dobson & Uzcudun, die vooral bekend is van de 6 Argentijnse grill restaurants Rancho. Op nummer 38 werden sindsdien, onder verschillende namen, enkele andere formules van deze keten uitgeprobeerd.

In 1989 werd nog een tweede vestiging van Rose's Cantina geopend aan het Fnidsen in Alkmaar. Dit restaurant gaat inmiddels zelfstandig verder onder de naam Rose's.

- Bericht op ClairePR.nl


^


0 reactie(s)


Reageer:

Naam:
^


Meer nieuwsberichten:

- Genderneutraal Salsadansen bij Club NYX

- Reguliersdwars vertegenwoordigd bij Dodenherdenking

- Koningsdagfeesten ondanks de kou druk bezocht

- Groot straatfeest tijdens de komende Koningsdag

- Nieuwe VijzelCourant nu ook voor de Reguliers en omgeving

- Uniek overzicht van homo- en lesbische horeca gelanceerd


Reguliers.net © 2007/2018
Disclaimer/Cookies
Contact
.